شمال نیوز: این کار نیازمند عزم و اراده ای بزرگ بوده و ایران اسلامی، مازندران و جویبار شایستگی لازم را به واسطه دارا بودن قهرمانان طراز اول و جهانی در این رشته دارا است
به گزارش شمال نیوز، نخستین جلسه ستاد برگزاری لیگ جهانی کشتی با حضوراستاندار مازندران، نمایندگان مردم قائم شهر، جویبار، سوادکوه و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه و فرماندار جویبار، برخی مشاوران استاندار و مدیران ستادی استانداری و برخی مدیران دستگاه های اجرایی استان و شهرستان جویبار و مسئولان و بزرگان کشتی مازندران برگزار شد.
ربیع فلاح جلودار در جلسه ستاد برگزاری لیگ جهانی کشتی اظهار کرد: این کار نیازمند عزم و اراده ای بزرگ بوده و ایران اسلامی، مازندران و جویبار شایستگی لازم را به واسطه دارا بودن قهرمانان طراز اول و جهانی در این رشته دارا است.
وی افزود: تمهیدات لازم برای برگزاری لیگ جهانی کشتی اواخر امسال انجام میشود.
به گزارش شمال نیوز، لیگ جهانی کشتی، آذر ماه امسال با حضور 15 کشور صاحب نام در این رشته و 3 تیم از ایران و مازندران در جویبار برگزار می شود.
در این جلسه با تاکید استاندار مقرر شد دومین جلسه ستاد برگزاری لیگ جهانی کشتی با حضور مسئولان کشوری کشتی برگزار شود. /250
ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();